tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post1833976941635948282..comments2024-03-28T10:39:34.071+01:00Comments on Wegan Nerd - roślinne gotowanie: PASZTET Z SOCZEWICY, KASZY JAGLANEJ Z GRZYBAMIWegan Nerdhttp://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-84922970845013973072015-11-25T09:53:13.113+01:002015-11-25T09:53:13.113+01:00No wystarczy tak, ze zmienszą trochę swoją objętoś...No wystarczy tak, ze zmienszą trochę swoją objętość. Jeśli to świeże grzyby to lepiej, żeby straciły wodę na patelni niż podczas pieczenia bo może to wpłynąć na konsystencję pasztetu :) Wegan Nerdhttps://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-69877037463374675532015-11-24T17:43:10.764+01:002015-11-24T17:43:10.764+01:00czy grzyby muszą być duszone o miękkości?czy grzyby muszą być duszone o miękkości?m.https://www.blogger.com/profile/08755717515843797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-4860938542345514722014-11-15T13:12:13.628+01:002014-11-15T13:12:13.628+01:00Właśnie się piecze :)Właśnie się piecze :)Giuliettahttps://www.blogger.com/profile/13564735767636392139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-28237199515257530572013-12-24T14:37:07.287+01:002013-12-24T14:37:07.287+01:00Ostatnio też robiłam taki pasztet z grzybami leśny...Ostatnio też robiłam taki pasztet z grzybami leśnymi. Z przypraw tylko zeszklona cebulka, sól, pieprz i natka pietruszki :) Pycha!Karminadelhttps://www.blogger.com/profile/10680138559956360590noreply@blogger.com