tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post3616365018802421815..comments2024-03-28T10:39:34.071+01:00Comments on Wegan Nerd - roślinne gotowanie: MĄKA Z MIGDAŁOW. PULPA Z MIGDAŁOWWegan Nerdhttp://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-49611487235706919612014-07-05T10:36:15.961+02:002014-07-05T10:36:15.961+02:00Ja zawsze kupuje zwykle ze skorka i wykorzystuje p...Ja zawsze kupuje zwykle ze skorka i wykorzystuje po zmieleniu jako make. okkohttps://www.blogger.com/profile/13159123785697816226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-5261795299628428252014-07-03T14:12:43.039+02:002014-07-03T14:12:43.039+02:00zmiksowanie ze skórką też nie będzie dużym wykrocz...zmiksowanie ze skórką też nie będzie dużym wykroczeniem ;)<br />bo jak obierzesz to musisz poczekać na całkowite wyschnięcie bo inaczej z mąki nici Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00611289524968845496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-70013540726692367482014-07-03T09:24:50.247+02:002014-07-03T09:24:50.247+02:00Myślę, że można kupic migdały ze skórą, zamoczyć j...Myślę, że można kupic migdały ze skórą, zamoczyć je i obrać, trochę roboty, ale i oszczędność. Wiadomo w skórce są tańsze.Aniarozellahttps://www.blogger.com/profile/17218499151911071745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-22091004088437176952014-07-03T08:49:00.720+02:002014-07-03T08:49:00.720+02:00ta 'pupla' świetnie nadaje się jako nadzie...ta 'pupla' świetnie nadaje się jako nadzienie do naleśników! nie ma to jak domowe mleko i tak pyszne pozostałości, które kreatywnie można wykorzystać :) samo zdrowe! :Dteenager ;)https://www.blogger.com/profile/05589606041821698790noreply@blogger.com