tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post4588378022844277981..comments2024-03-28T10:39:34.071+01:00Comments on Wegan Nerd - roślinne gotowanie: DOMOWY WARZYWNY PAPRYKARZWegan Nerdhttp://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-79367850435054599132017-12-01T13:13:15.502+01:002017-12-01T13:13:15.502+01:00Zrobiłam. Bardzo smaczny wyszedł. Nastepnym razem ...Zrobiłam. Bardzo smaczny wyszedł. Nastepnym razem troche zwieksze proporcje bo szybko zniknął ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-53524838864750110092016-09-22T21:02:31.192+02:002016-09-22T21:02:31.192+02:00Właśnie wracam do przepisów,żeby moim wegańskim có...Właśnie wracam do przepisów,żeby moim wegańskim córkom dogodzić i tak sobie czytam... :D Tak dla rozweselenia wszystkich wklejam,co mi się nabardziej spodobało :D " ♥ Cebulę obierz i powściekaj w kostkę. " Idę cebulę powściekać :D Mam jeszcze w planie smalec wegański,więc idę pracować,pozdrawiam i smacznego życzę :) <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13678969281516937578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-27915923622909022702015-02-22T18:01:09.276+01:002015-02-22T18:01:09.276+01:00zrobiłam i właśnie spróbowałam, genialny! Tylko ta...zrobiłam i właśnie spróbowałam, genialny! Tylko ta ilość :D ale już wiem co na to poradzę - mam na jutro gotowy obiad :)abydoemeryturyhttps://www.blogger.com/profile/16549458360779818957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-47789448649495459502014-02-18T22:08:31.888+01:002014-02-18T22:08:31.888+01:00Dzięki- będę próbować chociaż jestem wybitnie &quo...Dzięki- będę próbować chociaż jestem wybitnie "niekuchenna". Uwielbiam paprykarz proviki- mam nadzieję, że uda mi się wyprodukować coś podobnego ;)Radca na budowiehttps://www.blogger.com/profile/14708636306282354880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-1196859438574815232014-02-16T14:58:47.759+01:002014-02-16T14:58:47.759+01:002-3 jagody ")2-3 jagody ")Wegan Nerdhttps://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-56193979540102293452014-02-15T18:14:01.679+01:002014-02-15T18:14:01.679+01:00Jak dużo trzeba dodać jałowca?Jak dużo trzeba dodać jałowca?Radca na budowiehttps://www.blogger.com/profile/14708636306282354880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-64451208971014871142013-11-09T18:49:02.961+01:002013-11-09T18:49:02.961+01:00Paprykarz pyszny tylko mi wyszedł trochę rzadki, m...Paprykarz pyszny tylko mi wyszedł trochę rzadki, może do jutra stężeje...<br />Świetny blog!nadziejkahttps://www.blogger.com/profile/09209834495760748446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-45118389266548211412013-09-13T12:03:18.210+02:002013-09-13T12:03:18.210+02:00Dziękuję za odpowiedź :) Piekarnik właśnie się nag...Dziękuję za odpowiedź :) Piekarnik właśnie się nagrzewa, bo jestem w trakcie 'produkcji' paprykarza :) pozdrawiam!mahartahttps://www.blogger.com/profile/11155432582849511500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-75899135339500354272013-09-13T11:40:08.578+02:002013-09-13T11:40:08.578+02:00zupełnie obojętnie 140-160-200 stopni. Chodzi tylk...zupełnie obojętnie 140-160-200 stopni. Chodzi tylko o to by zwędzić jej skórkę. Jeśli nie chcesz włączać palnika możesz zrobić to nad palnikiem. Nabij paprykę na widelec i przypalaj z wszystkich stron. Wegan Nerdhttps://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-62553008966652659392013-09-12T21:57:15.376+02:002013-09-12T21:57:15.376+02:00A w ilu stopniach piec tą paprykę? :)A w ilu stopniach piec tą paprykę? :)mahartahttps://www.blogger.com/profile/11155432582849511500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-87152107715019992382013-09-12T10:51:03.293+02:002013-09-12T10:51:03.293+02:00też czasami robię paprykarza, ale raczej w kaszą ...też czasami robię paprykarza, ale raczej w kaszą jaglaną. Może teraz dla odmiany zrobię z ryżem? Może z pełnoziarnistym...? ;)Hello Morning https://www.blogger.com/profile/15739999593941870692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-69404130201134145902013-09-12T05:56:02.880+02:002013-09-12T05:56:02.880+02:00Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.Timemimi 當代迷你倉https://www.blogger.com/profile/02322294614981938842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-27347860916121173282013-09-10T15:47:36.113+02:002013-09-10T15:47:36.113+02:00A wiesz, ze ja paprykarzu - nawet takiego sklepowe...A wiesz, ze ja paprykarzu - nawet takiego sklepowego - nigdy nie jadlam? Jakos mnie mdlilo od samego zapachu, wiec nawet nie probowalam... Ale takiego jak twoj to bym skosztowala. A za dobrym chlebem tesknie strasznie :(Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-50872262185660716892013-09-09T00:19:53.600+02:002013-09-09T00:19:53.600+02:00Bardzo lubię paprykarz :) przepis mega smakowo zac...Bardzo lubię paprykarz :) przepis mega smakowo zachęcający :) na pewno wypróbuję z pysznymi grzankami :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17102252570280507322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-92038680199662268642013-09-08T23:26:49.973+02:002013-09-08T23:26:49.973+02:00uwielbiam paprykarz, ale takiego to w życiu nie ja...uwielbiam paprykarz, ale takiego to w życiu nie jadłam! zapowiada się znakomicie, do zrobienia!Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.com