tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post771866505780245761..comments2024-03-28T10:39:34.071+01:00Comments on Wegan Nerd - roślinne gotowanie: MAKARON Z BAKŁAŻANEM. VIVA LA PASTA!Wegan Nerdhttp://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-45435119432958836912017-09-14T21:05:56.653+02:002017-09-14T21:05:56.653+02:00Temperatura dymienia oliwy to ok 170-200 stopni w ...Temperatura dymienia oliwy to ok 170-200 stopni w zależności od gatunku. Można więc smażyć na małym ogniu. Gotująca Mama BLWprzepisy.plhttp://blwprzepisy.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-13922435270901191582017-09-14T21:04:28.751+02:002017-09-14T21:04:28.751+02:00Tego mi było trzeba, świetny przepis. Już wiem co ...Tego mi było trzeba, świetny przepis. Już wiem co zrobię z upieczonym bakłażanem, który czeka w lodówce na jakiś pomysł. Gotująca Mama BLWprzepisy.plhttp://blwprzepisy.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-15112926604137105102017-08-22T14:26:16.655+02:002017-08-22T14:26:16.655+02:00na oliwie z oliwek się nie smaży, bo zamiast pomag...na oliwie z oliwek się nie smaży, bo zamiast pomagać bardzo wtedy szkodzi!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12690322789632126064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-41353925551372737882017-01-25T20:27:33.609+01:002017-01-25T20:27:33.609+01:00kolejny doskonaly przepis! jeszcze mocniej tęsknię...kolejny doskonaly przepis! jeszcze mocniej tęsknię za latem i świeżymi warzywami :) jak tylko rozpocznie się sezon na pomidorki biorę się za gotowanie. tylko zamiast rigatoni spróbuję z moim ulubionym makaronem orkiszowym ze sklepu BioloversAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-10017756095765777442016-08-25T13:02:06.732+02:002016-08-25T13:02:06.732+02:00Ależ zazdroszczę wyjazdu. Dopiero wróciłam, a już ...Ależ zazdroszczę wyjazdu. Dopiero wróciłam, a już bym chciała tam wracać.Zielona wśród ludzihttp://www.zielonawsrodludzi.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-57286799110908656322016-08-25T09:06:36.374+02:002016-08-25T09:06:36.374+02:00Świetny post, zapraszam również do mnie po przepis...Świetny post, zapraszam również do mnie po przepis na fit przepis na kotleciki z soczewicy :)<br />Annahttps://100club.pl/artykuly/Kotleciki-z-soczewicy--jarmuzu-i-warzyw-korzeniowych,341.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-3569128923672592492016-08-25T08:45:12.682+02:002016-08-25T08:45:12.682+02:00Kocham Włochy, kocham makarony, pizze, passaty, ol...Kocham Włochy, kocham makarony, pizze, passaty, oliwę...i wszystko co włoskie :)Buon viaggio!Kasia i Kornelhttps://www.blogger.com/profile/03743077159538492966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-21744638861790266972016-08-24T21:32:41.520+02:002016-08-24T21:32:41.520+02:00o rany! mniam! koniecznie muszę zrobić, mój smak :...o rany! mniam! koniecznie muszę zrobić, mój smak :)abydoemeryturyhttps://www.blogger.com/profile/16549458360779818957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-65445775262201725912016-08-24T19:43:27.700+02:002016-08-24T19:43:27.700+02:00Pychotka ;-)Pychotka ;-)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.com