tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post2068345650329774695..comments2024-03-28T10:39:34.071+01:00Comments on Wegan Nerd - roślinne gotowanie: BUŁA Z KLOPSEM! PULPETY Z CIECIERZYCY Z GARAM MASALĄWegan Nerdhttp://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-51411232053887140652017-08-22T03:17:59.192+02:002017-08-22T03:17:59.192+02:00The blog are the best that is extremely useful to ...The blog are the best that is extremely useful to keep.<br />I can share the ideas of the future as this is really what I was looking for, <br />I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much.<br /><a href="https://chelseafootballnewsblog.wordpress.com/" rel="nofollow">ตารางบอล</a>sanpiseth40https://www.blogger.com/profile/02877855535800623770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-82971540489011120992017-06-24T18:06:30.234+02:002017-06-24T18:06:30.234+02:00Dzięki! :)Dzięki! :)Paulinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-56642124208927730692017-06-24T14:55:06.433+02:002017-06-24T14:55:06.433+02:00Trudno powiedzieć, musiałabym widzieć masę z jakie...Trudno powiedzieć, musiałabym widzieć masę z jakiej lepisz kotleciki. <br />Cieciorka nie może być za bardzo rozgotowana. <br />Trzeba ją dobrze odsączyć. <br />Kiedy smażę kotleciki olej musi być bardzo rozgrzany, lepiej też smażyć na raz mniej. Kiedy kotlecików jest za dużo zaczynają sie gotować, nie smażyć i dlatego się rozpadają. <br />Z kolei kiedy masa jest za sucha i nie chce się lepić, dodaję oleju nie wody. Wegan Nerdhttps://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-41864601175893832452017-06-24T13:24:04.861+02:002017-06-24T13:24:04.861+02:00Pytanie do eksperta: robiłam już różne kotlety z g...Pytanie do eksperta: robiłam już różne kotlety z gotowanej ciecierzycy i zawsze rozpadały mi się (bardziej lub mniej) na patelni, choć eksperymentowałam z mąką, bułką tartą i skrobią ziemniaczaną. Za każdym razem na koniec poddawałam się i dodawałam do receptury jajko albo piekłam (ale to już nie to samo w smaku). Twoje się nie rozpadają? W czym tkwi sekret? Paulinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-67158881990755194142017-06-23T19:19:39.876+02:002017-06-23T19:19:39.876+02:00Taaak!Taaak!Wegan Nerdhttps://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-82710400954807852422017-06-23T19:19:28.510+02:002017-06-23T19:19:28.510+02:00Na raczej! Na raczej! Wegan Nerdhttps://www.blogger.com/profile/06392556341774347565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-15307191440586301932017-06-07T16:57:25.408+02:002017-06-07T16:57:25.408+02:00boskie! omomomom <3
roslinnygaj.blogspot.comboskie! omomomom <3<br />roslinnygaj.blogspot.comPatrycjahttps://www.blogger.com/profile/10039000341021929245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2945795313876789569.post-69618507467853749432017-06-06T19:04:25.522+02:002017-06-06T19:04:25.522+02:00świetne, wypróbuje :) świetne, wypróbuje :) margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com